Infectii intime la ce simptome ar trebui să acorde o atenție

De urât, de multe ori într-o situație dificilă, poate fi intime de infecții, care sunt o parte din cauze și tratament-dr. Laszlo Демьен, specialist în ginecologie de oxigen activ. Tinea că o astfel de durere? Femeile, aproape jumătate din durere, actul sexual în timpul sau imediat după – cum s-a dovedit recent studiu.

cum să scapi de boli, infectii intime

Dacă sunteți unul dintre ei, nu numai pentru a suferi în liniște. Dacă nu vă fie rușine să se consulte cu un medic, urmați instrucțiunile de mai jos pentru a afla ce este durerea, și ce soluții sunt disponibile pentru tine. Atunci când actul sexual dureros este>> mâncărime, sensibilitate, și, de asemenea, gros, de culoare albă, fără miros de secreții, pot indica o infecție fungică, care, dacă se va răspândi pe uretra și vezica cancer mai des pipi și de pipi în articulația șoldului, de asemenea, poate fi însoțită.

În acest caz, cauza este cel mai adesea o ciuperca Candida, care de obicei se află în organism. Uneori, cu toate acestea, boala, care poate provoca, în special, sarcina, diabetul zaharat, antibiotic sau de tratament, ca și consumul excesiv de dulciuri. Oamenii au adesea nici un simptom existent infecție viața sexuală prin continuarea cost, astfel încât partenerii să fie tratate împreună la re-infecție. putem să-l oprească. În ciuda deschise de apă, plaje, uneori, poate arata mai putin igienic, apa caldă în bazinul mai ușor de a fi infectate.

Acest lucru este important pentru a curăța baie. Ce se poate face? Ciuperca este predispus la femei decât prescrise de medic medicamente pot fi de important este consumul de carbohidrati (mai ales dulciuri) ar trebui să fie limitată în dieta. Este necesar să se evite sintetice rufe și apă și de a înlocui un costum de baie ud. Inflamație a vezicii urinare la femei cea mai mare parte a vieții, cel puțin o dată prin așa-numitele “felfázásos”.

Aceasta boala este greșit, în ciuda faptului hólyagba pe microorganismelor patogene produc, în principal, de apă, în care ei trăiesc. Simptomele tipice poate fi regulată, convulsive nevoia de a urina, urina, fără, sau severă, durere mistuitoare, și câteva picături de urină. Dacă infecția nu numai în peisaj a vezicii urinare este limitat, dar ascendenți inflamație cum ar fi probleme cu rinichii, de febră, de înaltă elesettség, de asemenea, poate agrava situația. Ale tractului urinar infecții primele semne de ani, perioadă în naturale și artificiale, iazuri patogeni de boli neplăcute cavitatea abdominală poate duce la faptul că o infecție după zile, săptămâni, poate apărea, de asemenea,.

 

intim de infecție

Ce infecții ale tractului urinar primele simptome și cum pentru a trata simptomele? Cine a fost pe “picioare reci”, vă puteți aștepta pentru a vedea-l din nou. Acest lucru este valabil mai ales dacă există factori de risc: femeile de origine diferită, ginecologice, boli inflamatorii pelvine sau hormonale factori (utilizarea contraceptivelor orale, menopauza). Pentru ambele sexe, crește riscul de schimbarea frecventă a partenerului, poate aleatoare de relații sexuale fără utilizarea prezervativului.

Ce se poate face? Este necesar tratamentul cu antibiotice este cel mai important terapie o cantitate mare de lichid, așa cum este diluat cu urină și, prin urmare, reduce concentrația de bacterii. Efect bun poate urzica – și cickafarkfű ceai. Chlamydia această infecție nu doar actul sexual în timpul de distribuție, deși mari surse de risc, inclusiv sex oral, și în comun de sex. Cu toate acestea, nașterea drumurile mamă infectată, trecând prin nou-născutul infectat.

Nu este nevoie pentru a menține infecția prin sarut, tacâmuri, toaletă folosesc și scăldat în termen. Acest articol este, de asemenea, poate fi distractiv 10 cele mai comune de sex feminin de erori ce trebuie sa stii despre ginecologică decopertarea? Cele mai frecvente infecții vaginale cu transmitere sexuală simptome și boli de testicule în dezvoltarea hiperplaziei de prostată: o boală sau o stare? Masturbarea și de sănătate de prostată și cancerul vezicii urinare simptome, cum ar fi un virus care se transmite pe cale sexuală, este cel mai eficient mod de protecție este de a proteja este valabilă pe întreg teritoriul.

Mitul împotriva generală clisma nu este bun, pentru că se spăla sănătoasă a florei bacteriene. Majoritatea, însă, relații monogame, pot reduce riscul de infecție. Ce se poate face despre asta? Actul de pre-curățare sex des da un efect invers decât ne-am dori. În acest caz, umed pielii, leziuni minore ale mucoasei este mult mai ușor pentru a obține prin intermediul agenților patogeni. Așa că este mult mai util, după o baie, – subliniază dr. Laszlo , oxigen, specialist în ginecologie. Toaletă și accesorii sunt unele dintre acid lactic, medicamente care conțin recomandat, pentru că este un săpun alcalin, spre deosebire de a nu deteriora stratul protector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *