Eco slim vaginita bacteriana

Eco slim vaginita bacteriana de vaginita sunt cele mai frecvente (infecții vaginale 40-50%) cauze. Infectiile asociate cu microbi in vagin-este intern Flora alineatul (nu extern infecție provoacă). Un vagin sănătos echilibru biologic va fi deranjat: unele tipuri de bacterii, și excesul de greutate este plasat în sistemul de protecție naturală a vaginului, creând lactate bacterii (lactobacillusok).

 

Simptome de Eco slim

Eco slim

Vaginita bacteriana Eco slim de multe ori asociate cu infecții ale tractului urinar, inflamație a organelor pelviene, de multe ori combinat cu o inflamatie a colului uterin, infecții cu transmitere sexuală, sau existența pe amplificat riscul de riscul de infectare cu HIV. În timpul sarcinii apar în timpul bolii crește riscul de naștere prematură și de a crește probabilitatea de complicații nou-născuți. În ciuda faptului că vaginita bacteriana nu este o infecție, care se transmite pe cale sexuală, de obicei, unul de vârstă fertilă, viața sexuală, femeile. Infecții la femeile care suferă de ok 50% își exprimă pretențiile provoacă, în timp ce pentru alții, nu are nici un simptom de boală.

Simptomele: un număr mare de secreții milcăi, gălbui,  de descărcare de gestiune vaginale, neplăcut de pește, влагалищными de secreții (de menstruație și în timpul actului sexual puternic), rareori o mâncărime ușoară, Herpes genital, Virusul herpes două tipuri (cel mai adesea, HSV-2, mai rar HSV-1) cauze dureroase, senzație de arsură, kifekélyesedő leziuni, care, vaginite pacientului ca este viu. Infecții cu transmitere sexuală, tot mai frecventa boala este adesea asimptomatice și kiújulásra înclinat.

Gonoreea (șuierat, trosnituri), Bacteriene cu transmitere sexuală. Simptomele de bacterii, ascunse în цервикальные de prostata si uretra. Uterului și trompelor uterine în scopul de a răspândi unele inflamații grave ale organelor pelviene pot provoca.

Simptomele, abundente gălbui, de descărcare de gestiune vaginale, tulburări de urinare, Alte simptome vaginale, motiv de leziune Vaginului, atrofie a mucoasei (vaginita atrofica), În cea mai mare parte femei de vârstă mijlocie, apar atunci când apare menopauza. Deficitul de hormoni feminini, ceea ce Eco slim în consecință ofilirea subțire, prin urmare, de protecție, scade capacitatea.

Simptomele, senzație de arsură, mâncărime, o cantitate mică de secreție, 5 reguli de aur pentru igiena intimă, Numeroase studii au arătat că femeile au cel mai adesea un fel de infectie in vagin, consultați medicul dumneavoastră, și aceasta pe fondul varietate de cauze și efecte fiziologice.
Igiena intimă – aceasta va ajuta la o problema?Sănătoasă flora și echilibrul natural linia de bază a corpului feminin de apărare altă vaginale si ale tractului urinar. O serie de factori pot contribui, cu toate acestea, pentru a realiza aceasta, un echilibru sănătos.Dar care sunt regulile de aur care îndeplinesc toate riscurile, care pot fi mult reduse.

 

Eco slim de aur pentru igiena intimă

Eco slim

Dezechilibrul microflorei vaginale din cauza de foarte multe ori un stil de viață ocupat. Stresul cronic este una dintre cele mai frecvente ca urmare, sistemul imunitar slăbește, corpul se adaptează la posibilitățile semnificative de deteriorare.În plus, în perioada de toamnă-iarnă, de obicei, slăbirea imunității organismului, prin urmare, ca de obicei, de multe ori avem nevoie de medicamente cum ar fi antibiotice.

În antibiotikumkúra foarte important probiotice țintă de primire, care vor ajuta pentru a restabili microflora naturală a vaginului într-un echilibru sănătos. Aceasta este una dintre cele mai eficiente, legcélzottabb și Eco slim un instrument practic de probiotice tampon.

Ca și în cele mai multe zone intime de păstrare a sănătății, de asemenea, foarte gravă rolul trezit de nutriție. Vagin plângeri în cazul în care, pentru a evita zahăr, drojdie și consumul de băuturi alcoolice. Alcoolul în mare măsură, aceasta este în valoare de acordând o atenție la acest moment, pentru că, pe de o parte, un conținut ridicat de zahăr, din cauza favorabile teren propice pentru ciuperci, pe de altă parte, slăbit sistemul de protecție a organismului.

Aș prefera să mănânce élőflórás iaurt, legume, fructe. O dieta sanatoasa este de asemenea foarte important, deoarece excesul de greutate este, de asemenea, util pentru infecție din cauza vulvei, în astfel de cazuri, de multe ori nu a putut în mod corespunzător ventilate. echilibrul microflorei predea poate fi cauzată de strânsă, sintetic haine pot fi purtate. Nu ar trebui să poarte lenjerie de corp sintetic, și să se abțină de film echipat cu sănătate și puritate depozite. Este exact la fel ca dresuri, cald și aerul umed, în care ciuperca se multiplica rapid de plecare.

Pantaloni stramti, lenjerie, din păcate, nu este Foarte favorabil pentru ciuperci, protecția contra, este mai bine pentru mai largi, respirabil haine sa poarte. Plaja de îmbrăcăminte, de asemenea, foarte important. El va fi întotdeauna cu noi, du-te la costumul de baie și să ia un duș De asemenea, o mulțime de probleme poate duce la nu corecte de igienă intimă.

Accentul principal pe “nu răspunde”, pentru că prea multe intimă a copilului, deoarece aceasta poate fi dăunătoare pentru natura ökológiájának vaginului, decât lipsa acestuia. Multe reacții de răspuns la o anumită cosmetice, mulți oameni exagerati cu vaginului irrigálás, alcalin toaletă accesorii și multe alte inconveniente, acestea pot provoca. În vagin în mod natural sunt bacterii benefice in producerea de acid lactic și de echilibrare valoarea ph-ului stabilit la ph-ul ușor acid. Sănătos al ph-ului vaginal cu pH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *