Despre mine

Acest site este o extensie a activității sale în beneficiul conștientizare femei letone cu privire la sănătatea lor în timpul sarcinii și nu numai.Mesajele vin în principal din profilul meu de Instagram, pe care îi invit pe toți din tot sufletul.

Aici veți găsi răspunsuri la atât de interesante întrebări ca: este permisă dacă actele sexuale în timpul sarcinii este permisă o plimbare cu bicicleta, și a alerga? Ceea ce nu este, ce fel de suplimente sa iau? Este permis să zboare cu avionul? Dar cum am în vacanță, este posibil să faceți plajă? Eu vă va ajuta să înțelegeți dacă este un băiat sau o fată – cum și când se poate afla?

În primul rând, va fi o mulțime de cercetare în timpul sarcinii, diagnosticul prenatal și simptome de sarcină.Cum de a stabili la greańă, vomă și constipație, ce simptome îngrijorătoare, dar care sunt considerate normale.

De asemenea, vor fi posturi pentru femeile tinere, care a sarcinii încă nu intenționează să. Și posturi pentru femei, cum ar fi, adică, tinere mame.Si multe multe altele… de exemplu, povestiri amuzante din viața de familie, medici de la muncă și de la domiciliu