De unde vin infectii intime

Prin urmare, de sex feminin de sex situate organe mai sensibile la boli infecțioase, și simptome de boală, de asemenea, mai variate și mai des decât bărbații. Vaginul nu este steril organele și condițiile de mediu, de căldură și de umiditate contribuie la infloreste un agent patogen. Bolile cu transmitere sexuala simptomele bolii:Secreții vaginale neobișnuite, În partea de jos a abdomenului sau dureri la menstruație exterior
Senzație de arsură în vagin sau vulva în Senzație de arsură șold în timpul urinării,

 

Boli inflamatorii ale organelor genitale

Dureri în timpul actului sexual, Lunare de sângerare în plus față de sângerare, Simptomele care însoțesc de febră, Lombare ganglionii limfatici umflarea, Organele genitale apar de coroziune, umflaturi, noduli, umflături, Durere in zona a corpului, Apăsați și să întrebe dacă anonim, online, clinica ginecolog specialiștii noștri

Cele mai comune boli infecțioase, Inflamatie a vaginului, Echilibru rupt în flora vaginală membru de excesul de greutate, și, prin urmare, și inflamație a vaginului. Vaginita poate provoca infecții externe. Care sunt cauzele vaginului în echilibrul pierdut orice speranță.parteneri sexuali, schimbarea frecventă, viața sexuală mai devreme de începerea, sexul oral, relațiile sexuale cu o altă femeie (vaginita bacteriana si candidoza nu are boli cu transmitere sexuala, dar obiceiurile sexuale sunt legate de dezvoltarea!) fluctuațiile hormonale de echilibru (de exemplu, sarcină, alăptare, menopauză)

frecvente (mai mult de o dată pe săptămână) dusurile vaginale, irrigálás, substanțe (de exemplu, gel, spuma), tampoane sau capace de la prea mult aplicarea, inseminarea artificiala sau a vaginului, în interiorul dispozitive de contracepție, antibiotice, fumatul. Cel mai tipic simptom este cantitatea de descărcare de gestiune și/sau o schimbare calitativă., Cum pentru a preveni o infecție vaginală în formarea ridicat de risc? partenerul tau sexual alegerea cu atenție, stil de viață, utilizarea prezervativului, tampon în caz de dens schimb, totală înroșirea feței bypass, suspensie pentru fumători http://pitalnett.info/eco-slim-vaginita-bacteriana/

Chlamydia În ziua de azi una dintre cele mai comune boli cu transmitere sexuală. Femeile asimptomatice, 5-12%, în prezența agentului patogen în méhnyakból. De multe ori este asociat cu alte boli, cu transmitere sexuală (gonoree (cunoscut sub numele de bumbac).Simptomele, purulentă de descărcare de gestiune vaginale, o mâncărime ușoară, doare, uneori, sânge în urină, spotting în perioada dintre cele două anomalie apare vérezgetés

Trichomonázis, Agentul patogen al bolii, Trichomonas vaginale-este nu de bacterii sau viruși, dar, de asemenea, bat-organisme unicelulare. Feminine și masculine organele genitale, cum de a trăi, de sex masculin, de obicei, nu cauzeaza simptome. De obicei, contactul sexual, dar, uneori, în bazine, utilizarea toaletă comună, și așa mai departe pot fi frecvente.

cele mai comune boli infecțioase

Simptomele, Femeile de multe ori un miros neplăcut, verzui-gălbui, de descărcare de gestiune vaginale cauza faptului că externe de arsură a organelor genitale, care îl însoțesc. Actul sexual poate fi dureros. Oamenii au adesea nici un simptom de o infecție.

Infecții fungice (candidiázis), Trei din patru femei în viața lui, cel puțin o dată pentru a experimenta vaginale, boli fungice, iar printre ei în fiecare a doua oară. Vaginale, infecții fungice acum rapid și ușor tratabile.Infecții drojdie vaginale în caz de agenți patogeni din genul Candida microscopice de fire de ciuperca”. Este o ființă vie, în condiții normale, un corp sănătos, de asemenea, găsit în vagin, rect, și o parte din flora cavității bucale. Condiții favorabile, ciuperca se extinde și provoacă inflamații.

Simptomele bolii sunt variate. De exemplu, senzație de arsură, mâncărime în vagin și în jurul organelor genitale rosii, inflamate rezultatele într-un divorț, dar cu vagin iese alb, branza de vaci sau crema, cât și miros în timpul afte. De această dată simptome neplacute urinării și actului sexual, de asemenea, rănit.Cel mai important lucru este să ne amintim că microbii se înmulțesc în stare umedă și un mediu umed. Transpirație și o baie după umedă rufe, ciuperci, flori pozitiv. De aceea, specialiștii, este necesar să se acorde o atenție deosebită pentru prevenirea. O baie cu cabină de duș, după o baie de preferință uscat prosoapele, mai ales în locuri intime.

Sintetic lenjerie de corp, ar trebui să fie utilizate pentru a înlocui pilotare, că potul este mai bine absorbit. În cazul în care medicul recomandă să nu utilizați spalaturi vaginale, deoarece acest lucru poate perturba microflora sanatoasa a vaginului echilibru.Deși, se pare, este clar că acesta nu va durea, ca oamenii să știe că în toaletă, după utilizare, cu maneci din eliminate în direcția curățenia zonelor intime!

Prin urmare, din rect (de unde astfel de microorganisme trăiesc, că vagin de inflamație, cum ar fi infectiile fungice pot cauza), nu au primit bacteriilor în vagin. Parfumat, color, hârtie igienică, șervețele igienice și intim spray, de asemenea, poate contribui la infecții fungice, de rupere de vagin în viu microflorei dezechilibru chimic. Sfaturile de mai sus pot ajuta la dezvoltarea bolii, cât mai puțin posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *